USM TERIMA LAWATAN DELEGASI ARAB SAUDI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 21 Januari 2017 - Pemegang Kunci Kaabah hari ini mengadakan lawatan dan kunjungan hormat ke Universiti Sains Malaysia (USM) yang disambut oleh Timbalan Naib Canselor Akademik dan Antarabangsa Profesor Dato' Dr. Ahmad Shukri Mustapa Kamal.