PROFESOR AHMAD FARHAN DILANTIK TNC AA BAHARU USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Pakar dalam bidang Kejuruteraan Pengangkutan, Profesor Dr. Ahmad Farhan Mohd. Sadullah, 50, telah dilantik sebagai Timbalan Naib Canselor (Akademik dan Antarabangsa) Universiti Sains Malaysia (USM) bermula 15 Mac 2017 selama tiga tahun.