PELAJAR USM DEKATI KOMUNITI KUALA KURAU PERAK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 22 Januari 2017 - Pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) terus berbakti kepada masyarakat setempat apabila berjaya melaksanakan Program Mahasiswa Bersama Masyarakat (MBM) di Kuala Kurau, Perak.