KUMPULAN PERTAMA PELAJAR DWI IJAZAH HADIR KURSUS INTENSIF RPJJ - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Januari 2017 – Pusat Pengajian Pendidikan Jarak Jauh (PPJJ) Universiti Sains Malaysia (USM) mula melaksanakan penawaran program dwi ijazah apabila seramai 12 orang pelajar pengajian sepenuh masa mengikuti program ijazah yang kedua secara pendidikan jarak jauh.