AKTIVITI KOKURIKULUM PLATFORM PEMBENTUKAN KEMAHIRAN INSANIAH DAN KESUKARELAWANAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 18 Januari 2017 - Aktiviti Kokurikulum memainkan peranan yang amat penting sama ada secara langsung atau tidak langsung dalam proses pembangunan diri seseorang individu dalam melahirkan insan yang mempunyai keseimbangan yang sempurna, berkepimpinan, berketerampilan dan berdaya saing.