4 PELAJAR USM ANTARA PEMENANG SAYEMBARA MENULIS CERPEN GB-APM 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PENANG, 20 Januari 2017 - 4 orang pelajar Universiti Sains Malaysia (USM) terpilih antara 30 pemenang Sayembara Menulis Cerpen Anjuran GB-APM, Universiti Malaya (UM) tahun 2016. Antara pelajar USM beserta tajuk cerpen mereka adalah Nur Farahanna Atika Binti Omar (Insan Gelandangan); Nur Izzah Atira Mohd Nazmi (Potret Harapan di Jogjakarta); Nur Atiqah Abdul Latif (Aku Yusuf Bukan Bodoh) dan Muhammad Nur Saiful Ghazali (Satira Terakhir).