USM LANCAR SKIM KHAS UNTUK KEKAL BAKAT AHLI AKADEMIK - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 6 Januari 2017 - Pendaftar, Profesor Dato' Dr. Abd Aziz Tajuddin memperincikan usaha Universiti Sains Malaysia (USM) untuk mengekalkan bakat dalam ekosistem akademiknya yang bersara melalui skim khas demi memastikan kesohoran keilmuannya terpelihara.