TAMAN REKREASI USM ASET KELESTARIAN UNIVERSITI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 9 Januari 2017 - Taman Rekreasi Universiti (TRU) merupakan antara aset yang penting buat Universiti Sains Malaysia (USM) dalam melonjakkan lagi namanya yang memperjuangkan isu-isu berkaitan kelestarian.