SUKARELAWAN USM BANTU MANGSA BANJIR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
RANTAU PANJANG, 5 Januari 2017 – Seramai 73 orang sukarelawan yang terdiri daripada kalangan pelajar Kampus Kesihatan Universiti Sains Malaysia (USM) telah menyertai ‘Misi Bantuan Mangsa Banjir’ bertempat di Sekolah Kebangsaan Sri Rantau Panjang yang merupakan pusat pemindahan banjir bagi penduduk sekitar.