SEMINAR PERUBATAN ISLAM - SANTAU 2017 TIDAK DIADAKAN DI USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
Universiti Sains Malaysia (USM) tidak akan menjadi tuan rumah Seminar Perubatan Islam - Santau yang sebelum ini dilaporkan akan diadakan di Kampus USM Pulau Pinang. Cadangan penganjuran seminar ini dibuat beberapa bulan dahulu oleh sekumpulan kakitangan yang berminat dengan isu itu terutamanya yang berkaitan dengan Perubatan Islam.