PTPM KUKUHKAN KOLABORASI ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
USM, PULAU PINANG, 11 Januari 2017 – Universiti Sains Malaysia (USM) melalui Pusat Teknologi Pengajaran dan Multimedia (PTPM) terus mengukuhkan kolaborasi di peringkat antarabangsa apabila sekumpulan pensyarah mengadakan lawatan rasmi ke Prince of Songkla University (PSU) Kampus Hatyai baru-baru ini.