PERTANDINGAN BOLING TENPIN PIALA PENGARAH KAMPUS KEJURUTERAAN 2017 BERLANGSUNG MERIAH - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
SEBERANG JAYA, 14 Januari 2017 - Pertandingan Boling Tenpin Piala Pengarah Kampus Kejuruteraan 2017 yang berlangsung hari ini meriah dengan penyertaan Naib Canselor Profesor Datuk Dr. Asma Ismail di Megamall Pinang Seberang Jaya, Pulau Pinang.