NC SERU PP KOMUNIKASI KE PERINGKAT GLOBAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
PULAU PINANG, 5 Januari 2017 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM), Profesor Datuk Dr. Asma Isma hari ini mengadakan lawatan ke Pusat Pengajian Komunikasi (PPK). Dalam lawatan ini, Asma menekankan dalam era globalisasi dan abad ke-21 kini, PPK perlu peka dengan perkembangan teknologi dan merekabentuk sistem pembelajaran selaras dengan kepesatan arus pembangunan ini.