DISFUNGSI EREKSI BOLEH DIRAWAT, KATA PAKAR - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2017)
KUBANG KERIAN, 5 Januari 2017 - Disfungsi ereksi yang lebih dikenali sebagai mati pucuk merupakan ketidakmampuan seseorang lelaki untuk mencapai ereksi ataupun nafsu syahwat yang boleh menyebabkan ketegangan zakar untuk jangka masa tertentu dan terbahagi kepada beberapa jenis iaitu tidak mencapai ereksi langsung, mencapai ereksi dalam tempoh yang pendek dan ereksi yang tiada ejakulasi.