USM-ITRAMAS BINCANG INISIATIF BIDANG SOLAR, LED DAN OLED - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 22 Disember 2016 – Selaras dengan misi untuk melestarikan hari esok, Universiti Sains Malaysia (USM) berkolaborasi dengan ITRAMAS Corporation iaitu sebuah syarikat peneraju global dalam bidang pencahayaan LED (LED Lighting) membincangkan inisiatif kerjasama dalam tiga bidang iaitu Solar, LED dan juga OLED.