SUMBANGAN OZEL RINGANKAN BEBAN KEWANGAN PESAKIT KURANG BERKEMAMPUAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 28 Disember 2016 - Ozel Jewellery (M) Sdn. Bhd melaksanakan tanggungjawab sosial syarikatnya dengan menyampaikan sumbangan cek bernilai RM10,000 kepada Persatuan Kebajikan Pesakit Kanak-Kanak (PEKA) Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) dan hamper kepada pesakit di Wad Kanak-kanak di sini hari ini.