PPKEE USM SUMBANG 50 UNIT OSILOSKOP GOOD WILL KEPADA KOLEJ VOKASIONAL NIBONG TEBAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NIBONG TEBAL, Disember 2016 - Pusat Pengajian Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (PPKEE) Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini menyumbang 50 unit osiloskop Good Will terpakai kepada Kolej Vokasional Nibong Tebal.