PELAJAR TIMBA ILMU SOSIAL SAMBIL MENYANTUNI GOLONGAN GELANDANGAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 22 Disember 2016 – Sekumpulan pensyarah dan pelajar dari Kelab Perancangan dan Pengurusan Pembangunan (PPP) dan Sains Politik (KESPOL), Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (PPSK), Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini telah menyantuni golongan gelandangan di sekitar kawasan Masjid Kapitan dan KOMTAR, Pulau Pinang.