MANTAN AHLI-AHLI LGU DIRAI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 21 Disember 2016 – Mantan ahli-ahli Lembaga Gabenor Universiti (LGU) Universiti Sains Malaysia (USM) yang telah tamat perkhidmatan pada tahun 2016 dirai dalam Majlis Makan Malam Junjungan Budi yang sederhana tapi meriah di sini kelmarin.