KEPENTINGAN IMUNISASI DALAM MENINGKATKAN KETAHANAN BADAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KOTA BHARU, 29 Disember 2016 – Penyakit berjangkit adalah penyebab utama berlakunya kecacatan dan kematian dalam kalangan kanak-kanak. Imunisasi adalah cara yang efektif dalam mencegah dan mengurangkan penyakit ini dan semua kanak-kanak berhak mendapat imunisasi yang lengkap.