ICH 2016 PLATFORM PELAJAR SISWAZAH KETENGAH KEPELBAGAIAN BIDANG ILMU KEMANUSIAAN KE PERINGKAT ANTARABANGSA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 22 Disember 2016 - International Conference on Humanities (ICH 2016) yang buat julung kali penganjurannya dilihat mampu memberi gambaran terhadap keupayaan para pelajar siswazah Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (PPIK) Universiti Sains Malaysia (USM) dalam melestarikan pelbagai cabang bidang ilmu kemanusiaan ke peringkat antarabangsa.