USM JOHAN PERTANDINGAN OLIMPIAD MATEMATIK UNIVERSITI AWAM (OMUA) 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 20 Disember 2016 - Pasukan daripada Pusat Pengajian Sains Matematik (PPSM) Universiti Sains Malaysia (USM) baru-baru ini telah menyertai pertandingan akhir Olimpiad Matematik Universiti Awam (OMUA) 2016 yang dijalankan di Universiti Putra Malaysia (UPM).