RASYDAN TERIMA GERAN PEMULIHARAAN ALAM SEKITAR BERNILAI RM10,000 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 20 Disember 2016 – Rasydan Muhamad, calon Sarjana Sastera dari Pusat Penyelidikan Arkeologi Global (PPAG), Universiti Sains Malaysia (USM) menerima geran bernilai RM10,000 dari Malaysian Nature Society (MNS) bagi meneruskan eskavasi tapak arkeologi di Gua Pelangi, Jelebu, Negeri Sembilan.