PERUBAHAN MENUNTUT PENGORBANAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 19 Disember 2016 - Perubahan menjadi pra-syarat kepada kemajuan, kemakmuran dan usaha membina masyarakat bertamadun yang lestari yang menuntut pengorbanan yang tinggi. Demikian dinyatakan oleh Pengarah Pusat Islam Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Madya Dr. Sofri Yahya ketika upacara perasmian Sambutan Maulidur Rasul di sini hari ini.