KERJASAMA USM-NCIA-CREST BUKTI KEJAYAAN QUADRUPLE HELIX - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Kerjasama yang berlandaskan lingkaran empat atau quadruple helix yang menggabungkan kepakaran Universiti Sains Malaysia (USM) bersama-sama agensi kerajaan dan industri termasuk Pihak Berkuasa Pelaksanaan Koridor Utara Malaysia (NCIA) dan Collaboration Research in Engineering, Science and Technology (CREST) dipilih sebagai antara enam finalis Anugerah Inovasi Perdana Menteri (AIPM).