HAFIZ BANTU PERAK JADI JUARA DAN LAYAK KE LIGA PREMIER SEPAK TAKRAW LEAGUE - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 20 Disember 2016 - Pelajar Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan Mohamad Hafiz Bin Zulkifli telah membuatkan warga Universiti Sains Malaysia (USM) berbangga apabila dengan khidmat dan baktinya menyertai negeri Perak dalam Kejohanan Sepak Takraw League (STL) divisyen 1, ianya telah membawa Perak menjadi Juara STL Divisyen 1.