USM BERI ANUGERAH, HARGAI DAN IKTIRAF 638 WARGA PESARA DAN STAF - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 14 Disember 2016 - Seramai 160 orang pesara menerima Anugerah Jasamu Dikenang di atas perkhidmatan cemerlang yang telah disumbangkan sepanjang tempoh perkhidmatan di USM, 123 orang menerima Anugerah Sanjungan Budi sebagai tanda penghargaan kepada mereka yang telah memberikan khidmat yang cemerlang selama 25 tahun kepada Universiti ini dan 355 orang staf yang telah berjaya dalam proses kenaikan pangkat dan kemajuan kerjaya di Universiti ini.