PROGRAM KESIHATAN PERGIGIAN USM BANTU INDIVIDU BERKEPERLUAN KHAS - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KEPALA BATAS, 13 Disember 2016 – Individu berkeperluan khas adalah mereka yang mengalami masalah seperti ketidakupayaan fizikal, masalah pembelajaran, perkembangan lewat, sindrom down, autisme, hiperaktif, cerebral palsy dan lain-lain lagi yang memerlukan program khas untuk meningkatkan potensi diri dan terlibat dalam aktiviti sosial seperti berkawan, bermain dan bermasyarakat.