PERLU BERANI MENTRANSFORMASIKAN PENDIDIKAN TINGGI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
NILAI, NEGERI SEMBILAN, 13 Disember 2016 - Naib Canselor Universiti Sains Malaysia (USM) Profesor Datuk Dr. Asma Ismail berkata dalam mentransformasikan pendidikan tinggi, kita perlu berani untuk berubah malah perkataan baharu bagi berubah adalah berani.