PENSYARAH USM RUNGKAI MANFAAT DAN ANCAMAN MEDIA SOSIAL BERSAMA PELAJAR-PELAJAR SEKOLAH MENENGAH DI PULAU PINANG - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 14 Disember 2016 – Sekumpulan pensyarah Universiti Sains Malaysia (USM) dari Pusat Pengajian Teknologi Industri (PPTI) dan Pusat Pengajian Sains Kemasyarakatan (PPSK) telah merungkai manfaat dan ancaman media sosial bersama pelajar-pelajar sekolah menengah di sekitar Pulau Pinang yang hadir menyertai program “Smart Thullab 2016” anjuran Pusat Islam USM baru-baru ini.