PELAJAR TERBAIK BATI USM DIIKTIRAF OLEH PPM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, Disember 2016 - Pelajar tahun akhir dari Pusat Pengajian Ilmu Kemanusiaan (PPIK) Universiti Sains Malaysia (USM), Chow Yean Fun dipilih oleh Persatuan Penterjemah Malaysia (PPM) sebagai penerima hadiah PPM untuk pelajar terbaik Ijazah Sarjana Muda (Terjemahan dan Interpretasi) [BATI] USM tahun 2016.