DUA BUKU TERBITAN PENERBIT USM TERIMA ANUGERAH BUKU NEGARA 2016 - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 15 Disember 2016 - Dua judul buku terbitan Penerbit Universiti Sains Malaysia (USM) telah menerima Anugerah Buku Negara 2016 yang dianjurkan oleh Yayasan Pembangunan Buku Negara kelmarin.