DPP PERLU DITRANSFORMASI - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 10 Disember 2016 - Setelah tujuh tahun penubuhannya, Dewan Perundingan Pelajar (DPP) seharusnya telah bertransformasi daripada membincangkan sebahagian besar isu kebajikan pelajar kepada wahana untuk membangun dan merealisasikan pemikiran besar anak-anak muda.