BAJU SEKOLAH PROJECT@USM: 120 KELUARGA ASNAF TERIMA BANTUAN PERSEKOLAHAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
BALIK PULAU, 10 Disember 2016: Sejumlah 120 buah keluarga asnaf sekitar Balik Pulau hari ini dipilih bagi menerima sumbangan bantuan khas persekolahan oleh Universiti Sains Malaysia (USM) untuk tahun 2017.