USM ANJUR FORUM KONGSI ILMU PENGETAHUAN MENGENAI KANSER - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 6 Disember 2016 - Kelab Kerja Sosial USM telah menganjurkan sebuah program Forum Praktis Kerja Sosial Bersama Pesakit Kanser baru-baru ini yang berlangsung di Dewan Pembangunan Siswa II (DPS 2), Kompleks Cahaya (KOMCA), Universiti Sains Malaysia yang melibatkan penyertaan daripada pesakit-pesakit kanser, staf dan pelajar USM seramai 200 orang.