SAINTIS USM GONDOL ANUGERAH BERPRESTIJ DI KOREA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
Tiga orang profesor dari Kampus Kejuruteraan Universiti Sains Malaysia (USM) sekali lagi mengharumkan nama USM apabila berjaya menggondol beberapa anugerah utama dalam World Scientist Award (WSA) ke-3, World Inventor Award Festival (WIAF) ke-5 dan Korean Inventor Award Festival (KIAF) ke-5 dianjurkan oleh Korean Inventions News (KINEWS) di Seoul, Korea Selatan pada 4 Disember yang lalu.