PESAKIT SPINAL BIFIDA PUNYAI MASA DEPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
TUMPAT, KELANTAN, 5 Disember 2016 – Bantuan yang disalurkan oleh Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK), Universiti Sains Malaysia (USM) kepada Mohd Aliff Ikhwan Asyraf Bin Mat Nawi atau lebih mesra dipanggil adik Aliff amat bermakna sehingga dia berjaya mencapai keputusan cemerlang dalam akademik dan mendapat penganugerahan dari pihak sekolah.