PELAJAR HASILKAN BURGER OKARA DARI HAMPAS KACANG SOYA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM PULAU PINANG, 6 Disember 2016 – Pelajar tahun akhir pengajian Teknologi Makanan Universiti Sains Malaysia (USM) berjaya mencipta produk dari hampas kacang soya kepada kepingan daging burger berasaskan sayuran seratus peratus. Ciptaan ini merupakan projek tahun akhir mereka yang dipamerkan dalam pameran produk ciptaan pelajar yang dikatakan mampu memberi impak yang positif kepada masyarakat.