NANAS SEBAGAI PRODUK MAKANAN DAN KECANTIKAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 6 Disember 2016 – Khasiat dan kesedapan buah nanas dijadikan sebagai bahan utama untuk menghasilkan produk makanan dan kecantikan oleh para pelajar tahun akhir Ijazah Sarjana Muda, Pusat Pengajian Teknologi Industri, Universiti Sains Malaysia (USM).