MANTAN TNC JIM DEDIKASI ANUGERAH HALL OF FAME KEPADA USM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 5 Disember 2016 – Mantan Timbalan Naib Canselor Jaringan Industri dan Masyarakat (TNC JIM) Universiti Sains Malaysia (USM) Dato’ Dr. Susie See Ching Mey mendedikasikan anugerah antarabangsa International Adult and Continuing Education Hall of Fame 21st Induction Ceremony yang diterimanya di University of Oklahoma Amerika Syarikat baru-baru ini kepada USM yang telah banyak berjasa kepadanya.