KOLABORASI ISDEV-IRA TINGKATKAN KESEDARAN KELESTARIAN PEMBANGUNAN ISLAM - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 6 Disember 2016 –Universiti Sains Malaysia(USM) melalui Pusat Kajian Pengurusan Pembangunan Islam (ISDEV) berkolaborasi dengan Islamic Relief Academy (IRA), Birmingham, United Kingdom menganjurkan The 11th ISDEV International Islamic Development Management Conference (IDMAC2016).