INOVASI USM BERI HARAPAN BARU KEPADA PESAKIT CEREBRAL PALSY - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PASIR MAS, KELANTAN, 6 Disember 2016 – Pusat Pengajian Sains Kesihatan (PPSK), Universiti Sains Malaysia (USM) mengambil masa setahun bekerjasama dengan pihak luar mencipta inovasi berbentuk papan luncur bagi tujuan memudahkan pergerakan pesakit Cerebral Palsy, Mohd Azmi Awang, 44 tahun.