Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Penolong Akauntan W27/ Penolong Pustakawan S27/ Penolong Pegawai Tadbir N27 Penolong Pegawai Penerbitan N27/ Penolong Pegawai Belia & Sukan S27/ Penolong Pegawai Keselamatan KP27/ Kertas I - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 23 Februari 2016 (Selasa) Masa : 9.00 pagi – 12.00 tgh (3 jam) Tempat : Kampus Induk, Kampus Kejuruteraan & Kampus Kesihatan ______________________________________________________________________ ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi LAPAN (8) soalan berbentuk esei. Anda dikehendaki menjawab LIMA (5) soalan sahaja. Setiap soalan bernilai 20 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 4 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN