Peperiksaan Khas Kenaikan Pangkat Secara Lantikan (KPSL) Penolong Pegawai Teknologi Maklumat F29 Kertas II - BSM, Bahagian Sumber Manusia (2016)

(untitled)
Tarikh : 24 Februari 2016 (Rabu) Masa : 9.00 pagi – 11.30 pagi (2 jam 30 minit) Tempat : Kampus Induk ARAHAN KEPADA CALON Kertas ini mengandungi dua (2) Bahagian seperti berikut: Bahagian A : LIMA (5) soalan berbentuk esei. Jawab SEMUA soalan. Bahagian A menyumbang 40 markah. Bahagian B: EMPAT (4) soalan disediakan. Jawab TIGA (3) soalan sahaja. Bahagian B menyumbang 60 markah. Calon TIDAK DIBENARKAN membawa keluar kertas soalan. Sila serahkan kertas soalan bersama-sama buku jawapan kepada Pengawas sebelum meninggalkan dewan. Kertas soalan ini mengandungi 3 muka surat termasuk muka hadapan. JANGAN BUKA KERTAS SOALAN SEBELUM DIARAHKAN