USM TERIMA SUMBANGAN ALAT BANTU PENDENGARAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, 4 Disember 2016 – Universiti Sains Malaysia (USM) meneruskan kolaborasi bersama badan korporat apabila mendapat sumbangan alat bantu pendengaran daripada Swiss Medicare Group Malaysia yang bernilai RM122,200 bagi kegunaan perawatan serta pembelajaran di Klinik Audiologi dan Pertuturan Bahasa.