USM PERLUAS PERKHIDMATAN KEPAKARAN AUDIOLOGI DAN PERTUTURAN BAHASA - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, KUBANG KERIAN, 4 Disember 2016 - "Klinik Audiologi dan Pertuturan Bahasa memberi perkhidmatan yang cukup penting sebagai pelengkap bagi perkhidmatan lain sedia ada terutama bagi Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM) yang mempunyai kepakaran tinggi dalam pelbagai bidang," kata Pengarah Kampus Kesihatan, Profesor Dr. Ahmad Sukari Halim ketika merasmikan pelancaran klinik tersebut pagi tadi.