USM PERKUKUH HUBUNGAN DENGAN HIROSHIMA UNIVERSITY - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
USM, PULAU PINANG, 5 Disember 2016 - Universiti Sains Malaysia (USM) terus memperkukuhkan hubungannya bersama-sama Hiroshima University (HU) apabila seramai 16 orang delegasinya mengadakan kunjungan ke Pusat Pengajian Ilmu Pendidikan USM untuk mengikuti International Students Colloquium 2016 di sini, hari ini.