PENDIDIKAN PENTING UNTUK HINDARI LGBT - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 4 Disember 2016 - Anak-anak muda terutamanya remaja perlu didedahkan kepada pengetahuan seks pada peringkat awal dalam mengenali golongan ‘Lesbian’, ‘Gay’, ‘Bisexual’ dan ‘Transgender’ (LGBT).