MOHD FAIZ BUKTIKAN KEJAYAAN KTP UBAH KEHIDUPAN - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
PULAU PINANG, 1 Disember 2016 - Mohd Faiz Abu Mansor, 23, adalah anak kampung yang hanya ingin bekerja menyarahidupnya dan ibu bapa dengan bekerja di Tapak Penyelidikan Arkeologi Sungai Batu Kedah.