EGO KEJANTANAN PUNCA LELAKI HIDAP MASALAH KESIHATAN SEKSUAL - MPRC, Pusat Media & Perhubungan Awam (USM, 2016)
KUBANG KERIAN, KELANTAN, 2 Disember 2016 – Kajian dan maklumat terkumpul Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) mendapati jangka hayat lelaki negara ini lebih pendek sekitar lima hingga enam tahun berbanding wanita kerana ego menyukarkan mereka menjalani pemeriksaan kesihatan.